SKANDAL KAKAV SE JOŠ NIJE DOGODIO U ZVEZDAMA GRANDA “SNEŽANA ĐURIŠIĆ TRAŽILA PARE DA MOJ SIN PROĐE U SLJEDEĆI KRUG” Majka kandidata ZG Dušana Vukadinovića OPTUŽUJE, ovo KAŽE PJEVAČICA na sve to

Takmičenje “Zvezde Granda” uveliko je ušlo u snimanje trećeg kruga, koje je donijelo skandal kakav se nije dogodio za sve godine koliko ovaj šou traje.

Naime, Nata Vukadinović iz Crne Gore, majka kandidata Dušana Vukadinovića, javila se s tvrdnjom da im je Snežana Đurišić tražila novac da njen dvadesettrogodišnji sin prođe u dalji tok takmičenja.

On je snimao emisiju trećeg kruga u srijedu, 15. februara, i ispao je, a Đurišićka mu je bila mentor. Ogorčena majka krivicu je svalila na pjevačicu.

Stefan Vukadinović je navodno oštećen tvrdi njegova majka

– Doživjela sam golgotu. Snežana Đurišić je tražila novac da moj sin prođe u naredni krug “Zvezda Granda”. Ako moja djeca nisu kako treba, neću da ih branim, ali znajući da je moje dijete fino, kulturno, vaspitano, rekla sam mu da sluša gospođu Snežanu, koja me najstrašnije povrijedila. Kad je prošao drugi krug, rekla mu je: “Dušane, ovo ti je unhappy besplatno”, znate, kao daje mu free of charge. To nam je prenio kad je došao kući, ali mi roditelji nismo to tako shvatili. Prošao je taj krug i za treći mu je zacrtala šta će da pjeva. Međutim, pred emisiju bio je uznemiren, vidjela sam da nešto nije u redu. Kada smo se upoznale, Snežana je počela da vrišti na mene – tvrdi Nata.

Zvezde Granda
Postavili smo joj konkretno pitanje koji je tačno iznos Snežana tražila od njenog sina, kako ona tvrdi:

– Nije tražila direktno, nego indirektno. Govorila mu je da ona ne radi za džabe. Nije htjela da mi pruži ruku u sobi za podršku. Kulirala me je. Upitala sam je da li je moj sin nešto pogriješio i da li joj je nešto loše rekao. Tada mi je saopštila da Dušan neće proći dalje, da je za njega takmičenje završeno. Unijela mi se u lice i rekla da ona ne radi za džabe i da treba da joj platim. Ostala sam zatečena, skamenila sam se. Nisam joj dala novac i moj sin nije prošao dalje. Poslije je rekla Dušanu da bježi i ja nisam znala šta se događa. Nisam joj dala pare i normalno da on nije prošao. Rekla je da je moj sin nije slušao – priča majka kandidata.

Snežana Đurišić
Interesovalo nas je zašto slučaj nije prijavila Saši Popoviću:

– Nisam znala kako da reagujem. Paralisala sam se. Uplašila sam se da sinu ne bih naškodila. Takva agresivnost, kakvo je to ophođenje. Vjerujem u Boga i u sve ću da se zakunem da mi je Snežana tražila pare. Ona nije glasno govorila dok mi je tražila pare – zaključuje Nata.

Saša Popović, Snežana Đurišić
Pozvali smo Snežanu za komentar.

– Radim svoj posao vrlo odgovorno i trošim svoje vrijeme da pomognem mladim ljudima jer sam obrazovana i kao umjetnik dokazana. Apsolutno neću da komentarišem ničije izjave na ovu temu jer su smiješne i pomalo odvratne. Sve informacije na ovu temu možete dobiti kod direktora Saše Popovića, koji je upućen u sve što mi kao mentori radimo s kandidatima. Takođe, jedino Saša donosi odluku ko prolazi u baraž. On je ispao u baražu odlukom Saše Popovića – rekla je Đurišićka.

Snežana đurišić

Izvor:kurir.rs