VANREDNO UBACIVANJE – Aca Bulić ULAZI U ZADRUGU? Ana NEMA POJMA o ovome, a Zvezdanu će PASTI MRAK NA OČI

VANREDNO UBACIVANJE – Aca Bulić ULAZI U ZADRUGU? Ana NEMA POJMA o ovome, a Zvezdanu će PASTI MRAK NA OČI

“Ne poznajem je u onakvom stanju. Ne želim da pravim žrtvu od nje, svijesna je ona, ne želi da pređe granice, ali želim da je probudim iz zablude!”

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić, Milena Kačavenda i njen bivši emotivni accomplice Aca Bulić oglasili su se na mrežama i otkrili da žele da pomognu Ani.

Milena je odlučila da dođe do Ace Bulića, a oni su se putem Mileninog profila na društvenoj mreži Instagram oglasili i pružili punu podršku Ani.

– Znate ko je Aca Bulić. On i Ana su nekada bili emotivni partneri i moram da napomenem da je Aca pravi muškarac. Došla sam kod njega iznenada i on me je bez sve šale odmah pitao: “Milena, šta je plan, kako da pomognemo Ani. I dalje ne znamo kako će se ovo odvijati, ali ćemo joj pomoći” – rekla je Kačavenda, a pozitivni komentari zbog tog gesta nisu izostali.

– Našli smo se da joj pomognemo, bez obzira na cijenu. Bio sam sa njom prije 35 godina, ali bez obzira, ona je divna osoba i moja prva ljubav. Ana nije tip koji može da se snađe u rijalitiju. Uradiću sve da se ona osvijesti i sama spozna neke stvari. Ne poznajem je u onakvom stanju. Ne želim da pravim žrtvu od nje, svijesna je ona, ne želi da pređe granice, ali želim da je probudim iz te neke zablude. Svojim ponašanjem samo čini loše sebi i svojoj djeci – pozdravio se sa auditorijumom Aca.

Milena Kačavenda, Aca Bulić

Milena mu je pročitala jedno od pitanja koje su postavili pratioci, koje glasi: “Šta misliš o Zvezdanu”.

– Ne bih ulazio u to, svako bira svog partnera. Znaju oni zašto su bili zajedno. Čak i da Ana želi da ostane sa Zvezdanom ja bih je podržao. Ali sam taj odnos između njih… Ako stvari ne idu, onda to treba presjeći – rekao je Bulić kratko.

Kačavenda je bila oduševljena time što bi Aca bio spreman da uđe u rijaliti zbog Ane.

– Ovo nije dogovoreno, ovo je vanredno ubacivanje. Pitala sam ga šta bi rekao ako nas pozovu da uđemo, on je čovjek bez razmišljanja rekao da bi ušao! Ali mi nemamo nikakav poziv, nikakvu potvrdu. Za unhappy možemo da pošaljemo poklone da se Ana motiviše – rekla je kuma, na šta su mnogi skrenuli pažnju na mogućnost diskvalifikacije.

– Rekao bih “Ljubavi, glavu gore, samo pozitivno. Imaš moju podršku kao nikada do unhappy”. Svaka žena zaslužuje podršku u tako teškim situacijama – dodao je on i objasnio kako sa poklonima moraju biti oprezni

 

izvor:(srbijadanas)