TARIK JE MOLIO DA NE ODUSTANE, ali na ovom pitanju je zapela: KLADIMO SE DA NI VI NE ZNATE!

Sinoćnja epizoda emisija “Tko želi biti milijunaš?” ostat će u znaku otvorenog pitanja za 500 tisuća kuna na kojeg natjecatelj Kristo Kristić nije ponudio odgovor, već na njemu odustao i kući otišao s 250 tisuća.

Nakon njega preko puta Tarika Filipovića našla se Dajana Gržić.

S lakoćom je odgovorila na prvo pitanje vezano uz rukometaše i njihov nadimak “Vatreni Kauboji”, ali već drugo pitanje zadalo joj je glavobolju.

“Tko su bili Davy Crockett i Kit Carson?”, pitao ju je Tarik i suptilno probao aludirati na odgovor.

1

Uspješno je odgovorila, a na trećem pitanju umalo se zaletila s odgovorom.

“Tko triput pliva: prvi putu moru, drugi put u ulju, a treći put u vinu?”, pitao je Tarik, a ona je rekla da bi to bile hobotnice. Međutim, Tarik ju je naveo da još jednom promisli pa je ipak odgovorila da su u pitanju ribe.

2

Na pitanju o filmu, čija se radnja odvija u Tokyu, znala je da je odgovor “Izgubljeni u prijevodu”. Međutim, pomiješala je u razgovoru glavne glumce te umjesto Billa Murraya, navela Toma Hanksa. Nakon toga usljedilo je pitanje na koje je otvoreno priznala da nema pojma.

“Na zastavi koje države plava boja predstavlja planine, bijela led, a crvena vatru?”, glasilo je pitanje. Ponuđeni su bili odgovori A: Hrvatske, B: Čilea, C: Islanda i D: Francuske. Ovdje je iskoristila “joker zovi”, ali ju je Tarik molio da još jednom razmisli. Ipak se odlučla na poziv te joj je prijatelj pomogao odgovoriti na pitanje za tisuću kuna.

3

Svoju igru u kvizu završila je pitanjem za 16 tisuća kuna koje je glasilo:

“Koje je godine prva žena postala članica JAZU-a?”, među ponuđenim odgovorima bili su A:1917., B: 1937., C: 1957. i D: 1977, ali Dajana je odustala te kući odnijela osam tisuća kuna.

(večernji.hr)