VIC: Punac i mladoženja

Mladoženja je došao vidjeti svoju mladenku 3 sata prije vjenčanja.

Kada je došao pred vrata dočekala ga je sestra mladenke.

Rekla mu je :”Od prvoga dana željela sam biti s tobom! Jako si privlačan ali te moja sestra osvojila prije mene….Ako zeliš nesto više čekam te u sobi.”

Mladoženja se začudi i otrči prema svome autu.

Zaustavi ga otac mladenke i reče :

”Prošao si moj finalni test! Sada ti mogu dati duboko povjerenje!”

POUKA:”Prez*rvative uvijek ostavljati u autu!”

BONUS:

Upisala sam fakultet i zbog korone ne poznajem još uvek nikoga. Kolege sa starijih godina su napravili grupu na fb i ostavili nam sve njihove beleške od prve godine. Da ne bi oni ubacivali sve nas, ubacili su par njih i rekli da oni dodaju ostale. Te osobe to nisu uradile i ostali su sami u grupi sa svim tim korisnim informacijama. Još im je jedna koleginica to poslala na mejl i oni su napisali da će nam proslediti. Naravno da to nisu uradili. Slučajno znam jednog momka koji je iz mog mesta i među tim starijim kolegama. On me je ubacio u tu grupu i ja sam naravno napisala u grupi moje generacije kako ta grupa postoji. Prosto ne mogu da verujem koliko su ljudi sebični, da nešto što svi treba da znaju oni nisu želeli da podele. Još da pišeš, mi ćemo to njima proslediti… Prva lekcija na fakultetu: ne veruj nikome.

Ako ikada u životu dođete u velike strahove, iskušenja ili bilo šta slično tome, oslonite se na Boga. Vjerujte mu u potpunosti, uzdajte se u njegovu moć. Pomoći će vam jedino ako mu se prepustite svim srcem. Moja vjera nikada nije bila jača. Božija moć je doista najjača.

Dragi ljudi, sve se vraća, sve se plaća. Nemojte misliti da neko nije platio svoja zlodela prema vama, samo zato što vi tome niste svedočili. Mnogo sam bola nekima nanela kao mlađa. Dobila sam dete koje zaostaje u razvoju. Drugima je bilo neprimetno do 5. God detetove. Ja sam plakala svakodnevno. Bog zna koliko sam se kajala zbog svega od ranije i molila sam se svaki dan. Oprošteno mi je, znam. Detetu je malo bolje i ima nade za napredak. Ja sam najsrećnija i najzajvalnija žena na svetu, daću sve od sebe da živim kako treba ubuduće. Hvala ti Bože!