“ŽENA I JA SMO UPOREDILI NOŽNE PRSTE”, A TEK DA VIDITE SLIKU BROJ 3: Ove fotke će vas izbezumiti, uvjerite se i sami

Naše oči ponekad se vole poigrati s našim umom, a narijetko ga i nasamariti. Pa tako o nekim stvarima pravu predodžbu možemo dobiti samo ako ih usporedimo s nečim drugim.

Tek kad usporedimo neka dva predmeta, postaje jasnije koliko su neke stvari velike ili malene. Ovih 11 primjera to će vam i dokazati.

“Žena i ja usporedili smo nožne palčeve.”

Jagoda iz trgovine je lijevo, a desno iz mojeg vrta.

BONUS

Imam prijatelja koji je svojoj ženi (izvabračna zajednica) instalirao na mob aplikaciju da ju može pratiti gdje se kreće, prisluškivati razgovore, čitati poruke i sl. Svaki dan i cijeli dan je na mobitelu i gleda/sluša šta radi. Nervozan je, čuje da ga ona ogovara i sl. a on ne može ništa reći jer bi ona shvatila da ju prisluškuje. Ne razumijem ga. Tolika patnja i sve i na kraju je nezadovoljan zbog cijele situacije. Mani se toga, ljubomora je rak…

Trebalo joj je godinu dana da shvati da ju volim bez obzira na to što je stopostotni invalid i nema desnu nogu. Presrećan sam što ju imam i što se napokon opustila samnom.

Ne znam koja cura ovo treba čuti, ali nema NIŠTA KRIVO u vezi sa TVOJIM TIJELOM! Celulit, strije, “šlaufi” i sve ostalo su potpuno normalne i prirodne stvari koje svi mi imamo. Prestani se pokušavati prilagoditi “savršenom kalupu” koji nam mediji stalno nameću. Svako tijelo je predivno i ne postoji stvar kao što je “dobro” ili “loše”, postoji samo zdravo i nezdravo, a ono dolazi u puno oblika.

Pre 10 godina sam operisala mali benigni tumorčić. U zadnje 4 godine sam prolazila težak životni period, da nisam ni jednom otišla na kontrolu… konačno odem pre neki dan, i doktor uoči da postoji neka promena gde je bio tumor; i da je moguće da se vratio. I zakazao mi biopsiju. U tom trenutku, prvo što mi je palo na pamet je moje dete o kome nema ko da brine ako se meni nešto desi.

Prvi put 100% razumijem šta znači pobijediti svoj strah. Odlazak zubaru doslovno trčeći, bez drhtanja, znojenja i svaki put proljeva pred sami odlazak. Ne znam zašto, ali nekako sam baš ponosna na sebe i divno je ovako se osjećati.