ZNATE LI KO JE PJEVAČICA SA OVE SLIKE: Sigurni smo da nikad nećete pogoditi

Makedonku Barbaru Jakovlevsku iz Skoplja zavoljeli ste tokom takmičenja u emisiji „Nikad nije kasno“ gdje je pokazala svoj raskošni muzički talenta, ali i ljepotu.

Za nju su govorili da liči na holivudksu glumicu i pjevačicu Barbaru Strejsed, pa su je mnogi i zvali makedonskom Barbarom Strejsed, a sada je veteranka na svom Instagram profilu pokazala fotografiju iz mladosti koja upravo to i dokazuje.

-Davno, davno je bilo to – napisala je Barbara u opisu fotografije na kojoj sa kratkom kosom i bujnim dekolteom pozira u društvu prijateljice dok su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali ispod fotografije.

Podejstimo, Barbara je svojevremeno u razgovoru za Grand on-line otkrila anegdotu,. Naime harizmatičnoj pjevačici jednom prilikom prišla je holivudks azvezda misleći da razgovara sa Barbarom Strejsed.

-Desilo mi se jednom da mi je pjevač Bobi Farel iz grupe Boney M tokom jedne posjete Makedoniji prišao na svadbi na kojoj sam se i ja zatekla i rekao samo Barbsara Strejsed, a ja sam mu na to odgovorila makedonska. Pa dobro, imamo slične usne. Voljela bih da pjevam kao ona – izjavila je veteranka, a objava na Instagram profilu definitivno dokazuje da njih dvije zaista veoma liče.ovosti