PORODILA SE PRIJE DVA MJESECA, SAD OTKRILA DA LI JE OPET TRUDNA: Kristijanova Kristina priznala sve

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su prije dva mjeseca dobili sina, nakon čega se povela priča da su ponovo napravili bebu.

Kristijan Golubović je nedavno treći put postao otac, a ovog puta je dobio sina Konstantina sa partnerkom Kristinom Spalević, s kojom je ljubav započeo u rijalitiju Zadruga. Nedavno je iznenadio javnost izjavom da pstoji mogućnost da je Kristina opet u drugom stanju, samo dva mjeseca nakon porođaja, a novopečena mama se sada oglasila tim povodom.

Kristininog i Kristijanovog nasljednika je javnost imala priliku da vidi nedavno u emisiji “Amidži šou”, a da li će dobiti brata ili sestru -otkrila je sada Golubovićeva verenica.

“Kristijan je to izjavio u jednoj emisiji da je možda opet beba na putu (smijeh)! Nije, pila sam tablete za mršavljenje, pa mi se sva hrana smučila i promijdenila ukus. On je počeo da me zeza da sam u drugom stanju (smijeh)! Od silne želje mu se pričinjava! Ali unhappy ozbiljno, mislim da to nikako nije pametno poslije mog carskog reza, pa smo pažljivi i vodimo računa”, poručila je Kristina i potvrdila da će druga beba ipak malo sačekati.

(MONDO/Srbija Danas)